AMSPM, AM Security & Process Monitoring, Beveiligingsbedrijf-limburg-Roermond, Alarmsysteem, Camera's, Installatie,

Process monitoring


In het vakgebied process monitoring richten wij ons op de industriële sector waar geautomatiseerde processen aan de orde van de dag zijn. U kunt hierbij denken aan lopende banden, geautomatiseerde rails, snij- en draaimachines en of werken met warmtebronnen waarbij thermische camera’s een belangrijke rol kunnen spelen. Ook richten wij ons op fabriekshallen waar grote machines bediend worden, producten verpakt worden, productie plaats vindt en nog veel meer.


Bij process monitoring gaat het om het verbeteren van bedrijfsprocessen in uw fabriek. Hierbij kunt u denken aan een lopende band waar iets fout gaat en onze slimme camera dit registreert en aansturing kan geven aan de lopende band of een waarschuwing verstuurt naar de operators. Denk ook aan fouten in geautomatiseerde verpakkingswerkzaamheden hetgeen de camera’s vroegtijdig kunnen detecteren en foutive producten van de band verwijderen of een waarschuwingsalarm versturen. Wilt u de kwaliteitscontrole van uw producten automatiseren? Wij realiseren ook op maat kwaliteitscontrole middels geavanceerde camera's. Een dergelijke investering kan uw bedrijf op jaarbasis veel rendement geven.


Kortom, ons doel is om de efficiëntie binnen uw bedrijf te verhogen, menselijk of machinaal falen terug te dringen en bedrijfsprocessen te optimaliseren.


Via het onderstaand contactformulier kunt u een informatieblad aanvragen.Privacy masking, AXIS camera, AXIS AI camera, AI Camerasysteem, Ai Cameras, AVG Camera, AVG, Cameraysteem AVG, Process monitoring